aparatedegjimi

Stile te ndryshme

Aparate Dëgjimi

Stili i aparatit të degjimit përzgjidhet sipas kërkesës tuaj duke pasur gjithmonë në konsideratë estetikën dhe performancën e aparatit tuaj të dëgjimit.

Sherbimet tona

Ekskluzivisht distributor per AudioService ne Kosove

01

Aparat Dëgjimi

Lloje te ndryshme te aparateve te degjimit

02

Servisim

Servisimi dhe mirembajtja e aparateve te degjimit

03

Garancion

Te gjitha aparatet tona kan garancion te mirefillt nga kompanija AudioService

Aparatet e dëgjimit DIGITAL janë teknologjia më e sofistikuar e aparatit të dëgjimit. Teknologjia dixhitale i jep auditologut kontrollin maksimal mbi cilësinë e zërit dhe karakteristikat e përpunimit të zërit, në mënyrë që të sigurojë kuptimin maksimal të të folurit. Aparatet dixhitale të dëgjimit janë të disponueshme që nga viti 1996. Rreth 99% e të gjithë aparateve të dëgjimit që shpërndahen tani janë dixhitale. Brenda teknologjisë dixhitale, ekzistojnë tre nivele: Niveli i hyrjes, niveli i mesëm dhe niveli i lartë.

  • Niveli i hyrjes: Rregullime automatike sipas mjedisit të individit. Në dispozicion 2-3 programe manuale. Fleksibilitet i kufizuar për rregullime. Kryesisht për individët që kanë nevojë të dëgjojnë në situata themelore si: një për një në një mjedis të qetë dhe televizor.
  • Niveli i mesëm: Rregullime automatike/përshtatëse sipas mjedisit të individit. 2-4 programe manuale. Kryesisht për individët që: duhet të dëgjojnë më mirë personalisht në një mjedis të qetë, televizor dhe grupe të vogla të rastësishme.
  • Niveli i lartë: Teknologji dixhitale premium. Rregullime automatike/përshtatëse sipas mjedisit të individit. Në dispozicion 2-5 programe manuale. Sistemet më të avancuara të menaxhimit të reagimit, zhurmës dhe erës. Fleksibiliteti më i madh për rregullime. Kryesisht për individët që janë gjithmonë në lëvizje, dhe shpesh në situata sfiduese si: situata të zhurmshme (restorant/grupe të vogla dhe të mëdha, etj.), dhoma kumbuese, telefon, televizor, një për një në qetësi etj.

Çmimet e aparateve

Klasa bazë – 0 euro deri në 320 euro për aparat dëgjimi
Klasa e mesme – kushton: 320 euro deri në 950 euro për aparat dëgjimi
Klasa e lartë – kostot: 950 euro deri në 1900 euro për aparat dëgjimi

Politika e dhënies së aparatit të dëgjimi

Përpara se pacientit t’i rekomandohet një aparat dëgjimi, personeli jonë do të kërkojë udhëzim nga otolaringologu apo audiologu, për të përjashtuar çdo gjendje mjekësore që përjashton përdorimin e amplifikimit. Kjo politikë bëhet në interesin më të mirë të pacientit. Rekomandimi mjekësor mund të sigurohet nga Specialisti ynë i ORL-së në klinikën tonë.

Vlerësimi i aparatit të dëgjimit

Pasi të jetë marrë rekomandimi mjekësor, pacienti do të shihet për një vlerësim të aparatit të dëgjimit. Gjatë këtij takimi, audiologu apo audiometristi në klinikën tonë do të diskutojë humbjen e dëgjimit të pacientit dhe ndikimin e tij në komunikim. Do të diskutohen stile të ndryshme dhe nivele teknologjike të aparateve të dëgjimit. Shumica e pacientëve dhe familjeve të tyre kanë shumë pyetje që do të trajtohen. Sigurohuni që të sillni një shoqërues për t’u siguruar që të gjitha pyetjet janë përgjigjur. Një orë i kushtohet vlerësimit fillestar të aparatit të dëgjimit. Nuk ka asnjë tarifë për këtë takim.

RINO Clinic punon me AudioService (WSA Audiology) që ofrojnë aparate dëgjimi dixhitale në stile dhe madhësi të ndryshme. Klinika jonë ofron gjithashtu pajisje dëgjimi ndihmëse (p.sh. amplifikatorë telefoni/telefon të përforcuar, Veshë TV, etj.) dhe pajisje ndihmëse të dëgjimit (pajisje për t’u lidhur nëpërmjet Bluetooth me celularët, televizorët, etj.) sipas nevojave të pacientit dhe stilit të jetesës. Kostoja e një aparati dëgjimi varion nga afërsisht 250-2000 euro për çdo aparat, bazuar në qarkun dhe veçoritë. Pasi të porositen aparatet e dëgjimit, aparati do të jet gati përafërsisht pas dy dite ose më herët, në varësi të stilit, për të cilin është caktuar një takim i dytë. Në takimin e duhur kërkohet pagesa e plotë e aparatit të dëgjimit.

Montimi i aparatit të dëgjimit

Në montimin e aparatit të dëgjimit, audiologu do të programojë aparatet e dëgjimit dhe do të diskutojë disa veçori të aparatit duke përfshirë: mënyrën e futjes dhe heqjes së aparatit nga veshi, ndërrimin e baterive, pastrimin dhe mirëmbajtjen e aparateve, etj.

Produkte me porosi të kallëpit të veshit

Kallëpe veshi për pajisjet elektronike personale – Përdoren për të përmirësuar përshtatjen dhe komoditetin e kufjeve universale. Këto kallëpe veshi janë bërë me porosi për t’u siguruar që ata të mos ju bien kurrë nga veshët. Përveç kësaj, ndihmoni në uljen e zhurmës së jashtme. Përdoret zakonisht për IPOD, MP3 player, CD player, lojëra me dorë, komplete telefoni celular, etj.
Kallëpe veshi për not – Ndihmojnë për të reduktuar lagështinë nga hyrja në kanalin e veshit gjatë notit ose larjes.

Të gjitha aparatet e dëgjimit nga të tre klasat garantojnë cilësi të shkëlqyera të zërit dhe qartësi të të folurit. Sidoqoftë, në varësi të funksioneve shtesë dhe performancës së çipit të integruar, ato ndryshojnë në çmim. Kostoja e aparatit të dëgjimit përcaktohet nga lloji i teknologjisë që zgjidhet. Lloji i teknologjisë që zgjidhet bazohet në stilin e jetës së individit, shqetësimet dhe synimet për dëgjimin.

Audioservice
rayovac
egger
Scroll to Top