Shëndeti juaj ka rëndësi për ne !​

Merr trajtim profesional për sëmundjet tuaja të veshit, hundës apo fytit​

Cakto një termin

RINOClinic logo

Otorinolaringolog të përkushtuar ndaj ekselencës mjekësore

Specialistët tonë ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë të trajtimit të sëmundjeve te veshit, fytit dhe hundës dhe intervenimeve kirurgjike estetike. Infeksionet e veshit, hundës dhe fytit, ushtima në veshë, marramendja, trajtimin i problemeve te hundës, vështiresit në frymëmarrje, pezmatimet e tonsillave, ngjirja e zërit, sinusitet, trajtimi dhe menaxhimi i humbjes së dëgjimit, rinoplastika dhe otoplastika, operimi i perdës së hundës etj..

Na kontaktoni sot për të caktuar një termin

duke përdorur linjën direkte, viber apo përmes WhatsApp

Shërbimet tona

Otorinolaringologjia ofron një gamë të gjerë të sëmundjeve të veshit, fytit dhe hundës duke përfshire intervenimet kirurgjike të kokës dhe qafës

Vizita Otorinolaringologjike

Kontrollat rutine e veshit, hundës dhe fytit (bajamet, faring dhe laringu). Endoskopia, Otomikroskopia

Estetika Veshit

Korigjimi kirurgjik estetik i veshëve të hapur

Estetika hundës

Korigjimi kirurgjik estetik i hundës

degjimi

​Audiologjia

Audiometria dhe Timpanometria. Matja e dëgjimit. Humbja e dëgjimit, ushtima ne veshe.

aparate degjimi

Aparate Dëgjimi

Lloje të ndryshme të aparateve të degjimit për individ që kan humbje dëgjimi. Aparate pas veshit dhe në kanal.

kirugjia

Intervenime të tjera

Kirurgjigje të tjera të kokës dhe qafës

Scroll to Top