Për ne​

themeluar në vitin 1992

Historiku

Themeluar nga dr.Afrim Ajeti, në maj të vitit 1992 me emrin SHENDETI me veprimtari të mjekësisë së përgjithshme duke ofruar sherbime te mjekesise se pergjithshme, perfshire edhe vizitat shtepijake mjekesore.

Gjate periudhes kohore 1992-1997 ne kete ambulance kryen stazhin e praktikantit shume mjeke dhe teknik medicinal/infermier, te cilet sot punojne ne institucione publike dhe private.

Nga viti 2000 ambulanca e prakses se pergjithshme merr emrin ORL-SHENDETI ku me pas merret vetem me semundjet e veshit, fytit dhe hundes ku perveq sherbimeve specialistike te orinolaringologjise ofron edhe operacione kirurgjike nga lemija e ORL-se. Gjate kesaj periudhe kohe u kryen qindra e mijera kontrolla specialistike dhe intervenime kirurgjike duke perfshire edhe ato estetike.

Viti 2022 sjell nje RISI, nje emer te ri, nje fryme dhe ambient te ri me emrin RINO CLINIC.


“ambicjet e medha perkunder veshtiresive asnjeher nuk shuan pasionin dhe punen ne otorinolaringologji”

Dr. Afrim Ajeti

May 14, 1992

Themelimi i ordinancës SHËNDETI

Ordinancë e mjekesisë së përgjithshme

May 14, 1992
July 10, 2000

ORL SHËNDETI

Ambulanca specialistike e ORL-së ORL-SHËNDETI

July 10, 2000
August 9, 2022

RINO CLINIC

Klinka e ORL-së me emër të ri, lokacion të ri

August 9, 2022
Scroll to Top