RINO CLINC

Na kontaktoni

Na dërgoni një mesazh

Për të na kontaktuar me pyetje dhe komente, ju lutemi përdorni formularin e mëposhtëm.

Emri dhe Mbiemri Juaj
Numri Telefonit
Mesazhi
Formulari është dorëzuar me sukses!
Ka pasur disa gabime gjatë dërgimit të formularit. Ju lutemi verifikoni përsëri të gjitha fushat e formularit.
+383 44-700-125​
Astrit Bytyqi nr8, Ferizaj 70000
info@rino.clinic​

social media

Scroll to Top